Agder Cyber Security Forum

Tid: tirsdag 6. desember 2022 - 14:00 - 16:00 : Agder Cyber Security Forum |
Åpent for all
Sted: Tordenskjolds gate 9, Kristiansand (Noroffs lokaler)

Vi ønsker velkommen til fjerde samling Agder Cyber Security Forum! 06. desember er Digin vertskap og inviterer til samling i Noroffs lokaler på Slottsquartalet.

Agder Cyber Security Forum et forum for å samle kompetanse og nettverk innen cyber security i Agder. Vi ønsker erfaringsdeling og muligheter for påfyll av kompetanse som vi kan ta med tilbake i vårt arbeid med cyber security i egen bedrift. Møtene skal være et lavterskel-tilbud med både godt faglig og sosialt innhold (mingling og mat) og vil derfor ikke bli streamet.

Målgruppen er alle som har et cyber security ansvar i sin bedrift, eller som er generelt interessert i temaet. Møtene er åpne for alle bedrifter og organisasjoner på Agder og studenter er også hjertelig velkomne.

Denne gangen får vi faglig innhold fra Netsecurity! Deres strategiske rådgiver Knut Andreas Aas vil gi oss en interaktiv gjennomgang av noen aktuelle problemstillinger i dagens cyberhverdag.

Faglig del fra 14.00-15.00

Enkel servering og mingling fra 15.00-16.00

Klyngene Digin, Eyde og NODE står bak forumet, sammen med NFEA, Maritimt Forum Sør og Noroff. Ta med deg en kollega og bli med i nettverket som nå etableres rundt cybersikkerhet i Agder.

Arrangementet er gratis.

(Vi møtes i auditoriet i kjelleren hos Noroff!)

Kontakt

cathrine@digin.no