Pilotkurs ved Industriell digitalisering og kunstig intelligens - "Digitalisering og ledelse"

Tid: torsdag 21. oktober 2021 - 12:00 - 16:00 |
Åpent for all
Sted: Digital undervisning - 4 timer

Nå har du mulighet til å delta på pilotkurs innen digitalisering og ledelse ved UiA. Kurset gir innføring og forståelse for hvordan digitaliseringsprosesser kan ledes for å oppnå definerte mål og dermed bidra til forbedret organisatorisk ytelse. Kurset inneholder elementer av teknologiforståelse, smidig tilnærming, prosessledelse, endringsledelse og nye forretningsmodeller.

Programmet Industriell digitalisering og kunstig intelligens er et samarbeid mellom Digin, NCE iKuben, Eyde Cluster, GCE NODE, Sinpro, MIL og UiA med støtte fra Kompetanse Norge.
Formålet er å utvikle og forbedre industriens omstillings- og konkurransekraft samtidig som ansatte og arbeidssøkende tilbys et videreutdanningsprogram som møter et omstillingsbehov og styrker arbeidstakerens attraktivitet i markedet.

Gjennom piloten ønsker UiA faglig innspill fra deltakerne med det formål å justere kurset før emnet åpnes for markedet. På forhånd takker vi for innspill.
UiA tilbyr i alt seks ulike selvstendige emner. Pilotering skjer fortløpende våren og høsten-21.

Sted: Piloten tilbys digitalt. Digital undervisning i Canvas, informasjon sendes ut i e-post og lenke til digitalt møte legges i Canvas-rommet.


Alle deltagende er selv ansvarlig for å ha en PC der programvare med tilleggspakker kan bli installert.
Opptakskrav: Generell studiekompetanse
Anbefalte forkunnskaper: ingen

Eyde-klygene har 2 ledige plasser - førstemann til Mølla ved å registrere din interesse her:

Kontakt

- tonje@eydeclustet.com