Kodeknekkersamling - samarbeid 'post korona'

Tid: 14.10.2021 - 15.10.2021 |
Kun for medlemmer
Sted: Scandic Bystranda, Kristiansand

Vi trenger en ny start etter en spesiell periode. Hvordan har det siste halvannet året skapt muligheter og utfordringer som endrer vårt klyngesamarbeid? Kan vi hjelpe hverandre med å tenke annerledes? Vi ønsker alle våre medlemmer velkommen til en ny kodeknekkersamling!

Hvordan skal vi samarbeide fremover? Hva skal vi samarbeide om? Vi ønsker å samle våre medlemsbedrifter for en ny runde med kodeknekking. Vi vil i fellesskap definere og utforske muligheter, og vi vil høre deres behov for prosjekter og samarbeid fremover.

- og vi vil bli kjent med nye medlemmer utover skjerm!

Programmet vil rette fokus mot kompetansebehov i industrien, utviklingsmuligheter og prosjektsamarbeid fremover. Detaljert program og beskrivelse kommer!  

Vi starter samlingen kl 12.00 torsdag med flere spennende innleder som i felleskap vil adressere utfordringer og muligheter i fremtiden. Innledningsvis kommer blant annet Hilde Kallevig, ansvarlig for merkevare og markedsføring i Hydro, Geir Bergskaug, administrerende direktør i Sparebanken Sør og Geir Ausland daglig leder i Elkem Digitale Office AS. 

Mens vi jobber oss gjennom dagens program får vi flere presentasjoner, Intelecy, Eramet, Hennig Olsen is er bekreftet og flere kommer.

Vi håper dere har anledning til å delta på hele samlingen, men vi vil også gjerne ha med deg som kan delta på deler av programmet. Noter gjerne i påmeldingen dersom du ikke kan delta på programmet begge dager, eller ikke ønsker å delta på middag torsdag kveld.

Ønsker du overnatting? Jeg booker overnatting for alle deltakerne som ønsker dette. Send meg en epost: marie@eydecluster.com. Overnatting betales direkte på hotellet ved utsjekk.

Vi ønsker både gamle kjente og nye fjes vel møtt til samling!

Program

  1. torsdag 14. oktober 2021 - 12:00
  2. fredag 15. oktober 2021

Kontakt

- marie@eydecluster.com