Vant kompetanseprisen

Hennig-Olsen is vant årets kompetansepris under Agderkonferansen tirsdag.

- Den stolte og tradisjonsrike iskremfabrikken utpreger seg særlig med bevisst kultur på
integreringsarbeid til beste for bedriften, alle ansatte og deres familier, heter det i en pressemelding fra juryen som har bestått av Sidsel Pettersen, daglig leder i Innoventi og juryens leder, Sissel Strickert, strategisk rådgiver i NORCE, Øivind Stenstad, administrerende direktør i Glencore Nikkelverk og Geir Hammersmark, næringsrådgiver i Arendal kommune. 

Alle er medlemmer av Eyde-klyngen

Alle de nominerte til finalen i Agderkonferansens kompetansepris for 2018 er medlemsbedrifter av Eyde-klyngen - Egde Consulting, GE Healthcare og Hennig-Olsen is. 

- Det var et godt utgangspunkt med så mange gode kandidater fra mange ulike bransjer. Det er imponerende å se hvor mye godt kompetansearbeid som gjennomføres i regionen, sier Sidsel Pettersen, daglig leder i Innoventi.

Se filmen vår om Hennig-Olsen is her:

Kompetanseutvikling og mangfold

Det begynte med 18 nominerte. Til slutt sto altså de tre finalistene igjen.

- Alle tre er bedrifter med strategisk tilnærming til kompetanseutvikling, mangfold,
likestilling og samfunnsansvar. De er offensive og tilstedeværende, med et stort og ekte
engasjement for vår region, sa jurylederen fra scenen.

I pressemeldingen skriver de videre at årets vinner har en tydelig strategi på miljøledelse, kunnskapsdeling og fagopplæringen i regionen, og jobber ekte og forbilledlig innenfor etisk handel og samfunnsansvar. 
- De påvirker alle sine leverandører til å kombinere sunn forretningsdrift med et tydelig
ansvar for samfunn og miljø, og målet er å gjøre bærekraft til en driver for
konkurransekraft. Sist, men ikke minst - 50 prosent av ledelsen består av kvinner! sier Pettersen.

Niende gang

Det er for niende gang at Agderings kompetansepris ble utdelt under Agderkonferansen. Alle de 18 nominasjonene var sterke og med god faglig og geografisk spredning fra hele Agder. Etter en grundig evaluering av de 18 kandidatene, ble sju valgt ut for en ytterligere gjennomgang.

- Vi gleder oss over, og gratulerer de tre finalistene til årets kompetansepris. Alle de tre bidrar aktivt til kompetansedelingen i klyngen, sier Helene Falch Fladmark, daglig leder av Eyde-klyngen.

 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev